Lugtenberg Mechanisatie

Veeteelt | De beste en slimste machines voor de veeteelt 

Het veeteeltprogramma van Lugtenberg

 

U bent op zoek naar betrouwbare machines die gebruik maken van de nieuwste technieken en het liefste zonder onderhoud… Bij Lugtenberg bent u op het juiste adres, wij leveren u de juiste (landbouw)machines op maat af. Gebruiksvriendelijk en geheel naar uw wens.

Wij leveren oplossingen voor het persen van alle gewassen en voor alle toepassingen, van veehouderijen tot energieopwekking. Bijvoorbeeld de conventionele en grootpakpersen van Massey Ferguson zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en om een maximale hoeveelheid gewasmateriaal in elke baal te persen voor eenvoudiger transport, opslag en gebruik.

Met de nieuwste technieken zijn gebruikers in staat de oogstgegevens eenvoudig te bewaken en registreren om zo de bedrijfsvoering waar nodig aan te kunnen passen.

MF Tractoren koop je bij Lugtenberg mechanisatie

MF Tractoren

verrijkers en voorladers bij Lugtenberg Oosterwolde en Vinkega

MF FL serie voorladers

kuilvoerverwerking bij Lugtenberg Oosterwolde en Vinkega

MF verreikers

mestverwerking machines bij Lugtenberg Oosterwolde en Vinkega

MF Maaidorsers

Blijf op de hoogte

Graag houden we u op de hoogte met nieuws, updates of noviteiten van onze leveranciers. Ook verschillende speciale leveringen willen we u niet ontdoen.

Bekijk de laatste updates via onderstaande knop.

De onderdelenwebshop

Voor alle merken in ons assortiment hebben we een grote voorraad onderdelen “op de plank” liggen. Daarbij maken we gebruik van verschillende leveranciers, die in veel gevallen ook een 24-uurs of nachtlevering hanteren. We zijn daarom in veel gevallen in staat snel te kunnen leveren, iets wat in deze tijd hard nodig hard. Stilstand kost immers tijd en geld.

Enkele van onze merken