RK 4 rotors middenafleg

RK 4 rotors middenafleg | Hark

MF RK 1254 TRC EC en MF RK 1254 TRC

Met zijn vier rotors en werkbreedte van 12,5 meter biedt deze hark een optimaal zwad en daardoor optimaal gebruik van de capaciteit.

Het model is speciaal ontwikkeld voor grote boerderijen, loonbedrijven en gemeenschappelijk gebruik. De eenvoudige maar extreem robuuste constructie van de MF RK 1254 TRC EC en MF RK 1254 TRC is gebruiksvriendelijk waardoor hij extra veelzijdig is bij gebruik door meer dan één boerderij.

Bedieningssysteem voor kopakker

De MF RK 1254 TRC is voorzien van een automatisch hydraulisch opeenvolgend regelsysteem dat kan worden aangepast aan uw behoeften. Dit systeem regelt het vertraagd heffen en neerlaten van het achterste paar rotors en maakt het mogelijk om perfect gevormde zwaden af te leggen op de kopakker. Vanwege de automatische hoogtelimiet op de kopakker hoeft u niet langer de tractoraftakas uit te schakelen tijdens het keren op de kopakker.

Veiligheid

De MF RK 1254 TRC is bedoeld voor een transportsnelheid tot 50 km/u* zodat u snel van veld naar veld kunt gaan. Om altijd veilig onderweg te zijn, is de machine voorzien van een hoogwaardig remsysteem waarmee u moeilijke handelingen kunt verrichten op hellingen. Vanwege het lage zwaartepunt is veilig transport altijd gegarandeerd.

MF RK 1254 TRC-EC, MF RK 1254 TRC, MF RK 1254 TRC-PRO en MF RK 1404 TRC-PRO

Met vier rotoren en een werkbreedte van 12,5 of 14 m bieden deze harken met hoge capaciteit een optimaal zwad voor grootpakpersen en zelfrijdende veldhakselaars.

Deze modellen zijn speciaal ontwikkeld voor grote boerderijen, loonbedrijven en gemeenschappelijk gebruik. De eenvoudige maar extreem robuuste constructie van de MF-harken met vier rotoren is gebruiksvriendelijk waardoor hij extra veelzijdig is bij gebruik door meer dan één boerderij.

Kopakkermanagment

De MF RK 1254 TRC is voorzien van een automatisch hydraulisch opeenvolgend besturingssysteem dat kan worden aangepast aan uw behoeften. Dit systeem regelt het vertraagd heffen en neerlaten van het achterste paar rotoren en maakt het mogelijk om perfect gevormde zwaden af te leggen op de kopakker.

De MF RK 1254 TRC-PRO en MF RK 1404 TRC-PRO bieden volledige ISOBUS-bediening van alle harkfuncties voor optimale controle en bedieningsgemak.

Machine in bedrijf

Belangrijkste specificaties:

Mocht u geen specificaties vinden hier, bekijk dan de pdf of neem contact op met Lugtenberg Mechanisatie