RK 2 rotors middenafleg

RK 2 rotors en middenafleg | hark

Tegenwoordig zijn grote harken sleutelelementen in de oogstketen. Defecten kunnen leiden tot het stoppen van andere oogstmachines en kunnen de oorzaak zijn van grote kosten en verstoringen. Sluit daarom geen compromissen wanneer u uw nieuwe hark koopt. Massey Ferguson heeft zijn jarenlange ervaring gecombineerd met de nieuwste technische kennis en hieruit een reeks hoogwaardige grote harken ontworpen.

De praktische kenmerken die alle machines gemeen hebben, zijn:

  • Robuuste constructie
  • Gemak van de bediening
  • Uitstekende harkkwaliteit

Automatische selectie van werkbreedte, net harkwerk, exact afgelegde zwaden en snel en veilig transport van veld naar veld: de harken MF RK 662, MF RK 762, MF RK 802 en MF RK 1002 met twee rotors en middenafleg leveren het allemaal. Ze kunnen alle werkomstandigheden aan. Met het optionele 6 wielchassis met contactdetectie en de cardanophanging van de rotoren realiseert u altijd net en verliesvrij harkwerk. Het beste startpunt voor een oogst van hoge kwaliteit

Gebruikersgemak

MF RK 662 TRC, MF RK 762 TRC, MF RK 802 TRC en MF RK 1002 TRC

De werkbreedte kan zonder gereedschap worden aangepast en in combinatie met de extern aanpasbare zwadbreedte kunt u een optimaal zwad realiseren voor de machines die navolgen. De werkbreedte kan in vier verschillende afmetingen worden geselecteerd voor maximaal gemak.

Gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat altijd de laagste transporthoogte wordt bereikt, ongeacht de vooraf geselecteerde werkbreedte. Vanwege de automatische hoogtelimiet op de kopakker hoeft u niet langer de tractoraftakas uit te schakelen bij het keren op de kopakker.

Por modellen

MF RK 802 TRC PRO en MF RK 1002 TRC PRO

Het nieuwe rotorchassis op de MF RK 802 PRO en MF RK 1002 PRO is voorzien van zes wielen en een tandemas met 18 inch-banden voor optimale prestaties. De dubbele tandemwielen zijn bovendien opnieuw ontworpen en zijn nu groter en stijver om soepel lopen te garanderen, zelfs onder moeilijke omstandigheden op een stoppelveld. De ruimte tussen tanden en het tandemwiel is verkleind om een zwad van topkwaliteit te garanderen, waardoor de perfecte omstandigheden ontstaan voor de balenpers.

Machine in bedrijf

Belangrijkste specificaties:

Mocht u geen specificaties vinden hier, neem dan contact op met Lugtenberg Mechanisatie