Pitbull Compact Loader

Lugtenberg Mechanisatie | Een super sterke mini shovel!

Pitbull Compact Loader | Sterke mini shovels!! 

De Peeters Group presenteert de eerste Compact Loader uit haar reeks. Onder de merknaam Pitbull wordt een nieuwe serie mini shovels in de markt gezet. 

De Pitbull Compact Loader is een uniek product met extra aandacht voor veiligheid, kwaliteit en kracht. De machine is compact en zeer wendbaar. Het is de perfecte hulp voor zware klussen in kleine ruimtes.

Veiligheid is één van de grootste pijlers van de Pitbull. Het lage zwaartepunt en de schommelas in combinatie met het starre knikpunt, maakt de Pitbull zeer stabiel en geschikt voor het werken op ongelijke ondergronden. Door middel van een naar achter schuivende uitvalbeveiliging wordt voorkomen dat de machinist tijdens de werkzaamheden uit de machine kan vallen. 

Optioneel is de Pitbull Compact Loader verkrijgbaar met cabine voor het werken in alle weersomstandigheden. Een brede keuze aan banden zorgt ervoor dat de Pitbull aan allerlei soorten werk aangepast kan worden. Verder kan hij geheel naar eigen wens op kleur geleverd worden.

Pitbull X24 Compact Loader

Dit model Pitbull is uitermate geschikt voor werkzaamheden in oudere stallen met lagere deuren. Door zijn compacte en lichte design is deze machine uitermate geschikt voor het gebruik op locatie. Het lage gewicht geeft geen belemmeringen in het vervoeren van de machine.

Pitbull X27 Compact Loader

De X27 serie zijn stabiele wendbare en compacte wielladers met een zeer comfortabele zit. De machine is aan twee kanten te bestijgen waardoor deze machine uitermate geschikt is voor de gebruiker die vaak op en af moet stappen. De kracht in combinatie met de toegankelijkheid en comfort maken de X27 de ideale allrounder.

Pitbull X28 Compact Loader

De X28 serie zijn, net als de X27 serie, stabiele wendbare en compacte wielladers met een zeer comfortabele zit. De machine is aan twee kanten te bestijgen waardoor deze machine uitermate geschikt is voor de gebruiker die vaak op en af moet stappen. De kracht in combinatie met de toegankelijkheid en comfort maken de X28 de ideale allrounder.

Enkele van onze merken