MF vlindermaaier

De achter aangebouwde driepunts-vlinderschijvenmaaier MF DM 8312 met KC- of RC-tandrotorkneuzer is een perfecte begeleider voor de voor aangebouwde MF DM 306 FZ-maaier-kneuzer met getrokken hefinrichting. De twee werken samen en bieden een totale snijbreedte van 8,27 m zodat u meer oppervlak in kortere tijd kunt verwerken.

De MF DM 8312 beschikt over vrij zwevend snijwerk, wat de belasting van het steunframe, de steunbuis en de driepuntsaanbouw vermindert. Dit zorgt voor betere snijkwaliteit op oneffen bodem dankzij het TurboLift-systeem (TL) dat hydropneumatisch lossen en continue aanpassing van de druk op de maaibalk mogelijk maakt.

MF DM 8312 EL TL-KCB, MF DM 8312 EL TL-RCB en MF DM 9314 EL TL-KCB
De geavanceerde machinetechnologie in combinatie met de ultramoderne ISOBUS-bediening zorgt ervoor dat deze maaiercombinatie met lopende band boven de andere uitsteekt. Een werkbreedte van 8,30 m of 9,30m maakt het efficiënt verwerken van grote hoeveelheden gewas mogelijk. Voor de MF DM 9314 TL-KCB is een bijzonder brede lopende band (940 x 2700 mm) ontwikkeld die gemakkelijk grotere hoeveelheden gewas kan verwerken en die continu werkt op hogere snelheden.

Machine in bedrijf

Belangrijkste specificaties:

Vlindermaaier-kneuzers 8,3 en 9,3 meter. Driepuntaankoppeling Hydropneumatische vering. SafetySwing-beveiliging.