MF verreikers en voorladers

Lugtenberg Mechanisatie | MF: Een krachtig assortiment

MF Verreikers en voorladers |

De nieuwe generatie van agrarische verreikers bij Lugtenberg

 

MF Verreikers:

Om de klussen moeiteloos en efficiënt te klaren, voorziet de nieuwe MF TH series elke agrariër van de maximale toegankelijkheid en manoeuvreerbaarheid die nodig is. Deze nieuwe uitvoering biedt u tevens meer hijshoogte, meer bereik en de mogelijkheid om meer gewicht omhoog te hijsen in vergelijking met de succesvolle MF 9000-serie. Met de juiste hulpapparatuur kan de MF TH-series ongekende prestaties leveren in talloze agrarische toepassingen.

MF voorladers zijn betrouwbare voorladers:

Als u een robuuste betrouwbare voorlader nodig hebt als aanvulling op uw Massey Ferguson-trekker, dan hoeft u niet lang te zoeken. MF-trekkers met MF FL-voorladers zijn de allernieuwste combinatie van robuuste capaciteiten, zwaar werk en betrouwbaarheid.

De MF FL-serie speciaal geschikt voor de 70 – 400 pk-trekkers van Massey Ferguson, zorgen voor een eenvoudige integratie van trekker en voorlader. U kunt kiezen tussen ‘lineaire’ of ‘parallelle’ aankoppeling beschikbaar door middel van een uitgebreid aanbod van 21 modellen samen met een groot aantal opties en accessoires die de prestatie en productiviteit verhogen.

De onderdelenwebshop

Voor alle merken in ons assortiment hebben we een grote voorraad onderdelen “op de plank” liggen. Daarbij maken we gebruik van verschillende leveranciers, die in veel gevallen ook een 24-uurs of nachtlevering hanteren. We zijn daarom in veel gevallen in staat snel te kunnen leveren, iets wat in deze tijd hard nodig hard. Stilstand kost immers tijd en geld.

bestel uw losse onderdelen in de neiuwe webshop van Lugtenberg

Enkele van onze merken