MF Hooibouwmachines

Lugtenberg Mechanisatie | Oosterwolde en Vinkega

Massey Fergusson | Hooibouwmachines

 

Een heel breed programma aan verschillende MF hooibouwmachines. Maaiers, schudders, harken, persen of wikkelen. Bij Lugtenberg in Oosterwolde of Vinkega bent u aan het beste adres voor deze machines.

MF Schijvenmaaiers | Innovatieve en efficiënte maaiers en kneuzers

Met de toevoeging van deze indrukwekkende reeks MF hooibouwmachines aan het huidige programma van tractoren, oogstmachines, en verreikers, is Massey Ferguson trots om nu een full-line programma aan machines te bieden inclusief zeer efficiënte maaiers, schudders, en harken van hoge kwaliteit.

MF Schudders | Nieuwste generatie Schudders met een hoog rendement

Wanneer het om het drogen van het hooi gaat, is het vrijwel onmogelijk om Moeder Natuur te overtreffen.

Boeren hebben uiteraard gebruik gemaakt van natuurlijke hulpbronnen zoals wind en zon zo lang als ze hebben gezaaid. Tegenwoordig kunt u de geschenken van Moeder Natuur een handje helpen door het gewas te spreiden met een professionele Massey Ferguson-schudder uit de TD-serie.

MF RK harken

High Performance range van harken. Uitstekende harkkwaliteit, gebruiksvriendelijk en duurzaam ontwerp – deze kwaliteiten geven u een goede reden om een hark van Massey Ferguson te kopen.

MF Vierkante balenpers | Oplossingen voor persen van balen in alle gewassen

De conventionele, rondebalen- en grootpakpersen van Massey Ferguson zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en om een maximale hoeveelheid gewasmateriaal in elke baal te persen voor eenvoudiger transport, opslag en gebruik.
Met de nieuwste technieken zijn gebruikers in staat de oogstgegevens eenvoudig te bewaken en registreren.

MF Ronde balenpers & Wikkelen

“Wij streven ernaar onze serie voor voedergewassen verder te verbeteren en zo volledig te voorzien in de behoeften van agrariërs en loonwerkers, met oplossingen die aansluiten op hun eindgebruikers- of markteisen, hun gewassen en hun grond, en dat blijkt duidelijk uit deze nieuwe machines.”

De onderdelenwebshop

Voor alle merken in ons assortiment hebben we een grote voorraad onderdelen “op de plank” liggen. Daarbij maken we gebruik van verschillende leveranciers, die in veel gevallen ook een 24-uurs of nachtlevering hanteren. We zijn daarom in veel gevallen in staat snel te kunnen leveren, iets wat in deze tijd hard nodig hard. Stilstand kost immers tijd en geld.

bestel uw losse onderdelen in de neiuwe webshop van Lugtenberg

Enkele van onze merken