MF Farmer serie

MF Farmer serie de oplossing voor middelgrote boerderijen

De MF DM 164, MF DM 205, MF DM 246, MF DM 287 en MF DM 328 bieden robuuste en economische oplossingen voor kleine en middelgrote boerderijen zonder op kwaliteit en afwerking in te inleveren. Deze maaiers zijn ideaal voor boeren met minder krachtige tractoren of een beperkte hoeveelheid maaiwerk vanwege de vele kenmerken die u alleen op grotere, duurdere machines zou verwachten.

Belangrijke kenmerken:

De zeer nauwkeurig gefabriceerde maaibalk met tandwielbad en elliptische schijven, draaiende zwadvormers en robuuste doorvoertrommels maken een net maaibeeld en een goede doorvoer mogelijk, zelfs op moeilijk terrein.

Machine in bedrijf

Belangrijkste specificaties:

Belangrijke kenmerken: Uitgerust voor alle belastingen dankzij de robuuste constructie met hoogwaardige materialen. Superieure Massey Ferguson-messen voor extreem hoge snijkwaliteit. Overal zijn hoogwaardige rollagers gebruikt voor soepel lopende aandrijvingen en lange levensduur. Volledige afdichting van de hele maaibalk. Een aftakas met een vrijloopkoppeling die de kracht via een V-riem overbrengt van de tractor naar de in lijn geplaatste maaibalk. Alle maaischijven zijn uitgerust met breekboutbeveiliging zodat schade wordt voorkomen bij botsingen met obstakels. Deze bouten kunnen eenvoudig op het veld worden vervangen. Het vlakke profiel is ideaal voor zware gewassen en zorgt, in combinatie met de standaard stenenbeveiliging en de grote geharde slede, voor jaren probleemloos gebruik. Gebouwd voor prestaties onder de meest moeilijke omstandigheden. Zorgt voor een exacte snede en hoge materiaaldoorstroom zonder materiaalbuffer en laat zachte zwaden en hoogwaardig gewas achter. Schijvenmaaiers van Massey Ferguson met rechte tandwielaandrijving garanderen een lange levensduur en lage gebruikskosten. De lichtgewicht constructie maximaliseert de opbrengst, zelfs met kleinere tractoren zijn bredere werkbreedtes mogelijk. Het eenvoudige, onderhoudsvriendelijke ontwerp van deze maaiers zorgt bovendien voor minimale uitvaltijden.