MF DM getrokken maaiers

De MF DM 306 TR en MF DM 357 HS TR zijn getrokken maaiers met een centraal gepositioneerde trekstanginrichting. Deze machines onderscheiden zich door hun gebruiksgemak en superieure wendbaarheid. De maaier kan achter de tractor naar links en rechts pendelen. Dit biedt een enorm voordeel, vooral bij gewas dat op de grond ligt, op hellend terrein en op heuvels.

De MF DM 306 TR en MF DM 357 HS TR kunnen standaard worden uitgerust met een tand- of rollerkneuzer. Met een kneuzer kunt u sneller gewas van hoge kwaliteit bereiken omdat het waterverlies uit de oogst wordt versneld.

Met de speciaal ontwikkelde getrokken ophanging van de maaibalk wordt de bodemdruk tot een minimum beperkt, ongeacht de pendelbeweging.

De werkhoogte kan traploos worden ingesteld binnen een snijhoogte van 3,5 – 7,0 cm. Daardoor kunt u flexibel reageren op veranderende werkomstandigheden. Bovendien kunt u de contactdruk van de maaier perfect aanpassen aan de omstandigheden. Vanwege de hoge hefhoogte van de maaier kunt u draaimanoeuvres op de kopakker naadloos uitvoeren zonder schade aan de dwarse zwaden.

  • Veelzijdige getrokken maaier.
  • Centraal gepositioneerde trekstanginrichting.

Machine in bedrijf

Belangrijkste specificaties:

Mocht u geen specificaties vinden hier, neem dan contact op met Lugtenberg Mechanisatie