Kuilvoerverwerking | De juiste mengvoerwagen

Lugtenberg Mechanisatie | Oosterwolde en Vinkega

Kuilvoerverwerking | Goed voeren is beter boeren!

 

Vind de juiste voermengwagen voor uw bedrijf. Profiteer van een groot aanbod aan voertechniek dat zich door extern ladende en zelfladende voermengwagens, zelfrijdende voermengwagens, stationaire mengers en talrijke variatiemogelijkheden precies aan uw behoeftes aanpast.

Bekijk hieronder de mogelijke voermachines. 

Kuilvoer Uitkuiltechniek | V-LOAD Cutter kuilvoersnijder

U wilt kuilvoer van de hoogste kwaliteit en een machine die aan uw wens tegemoet komt? De BvL kuilvoersnijders passen zich aan uw wensen en aan de omstandigheden in uw bedrijf aan.

Zelfvullende Voermengwagens

Profiteer van onze voermengwagens met eigen laadinrichting en extra snij-inrichting. Met slechts één machine kunt u alle werkstappen uitvoeren. Onze zelfvullende voermengwagens zijn als menger met één of twee vijzels verkrijgbaar en passen zich geheel aan de omstandigheden op uw boerderij aan. Kies hier of u een zelflader met laadinrichting en/of snij-inrichting wilt. Kwaliteit “Made in Germany” is u bij beide varianten van de mengwagen gegarandeerd.

Zelfrijdende Voermengwagens

De BvL zelfrijders overtuigen door een bijzondere uitkuiltechniek die de structuur van het voer niet beschadigt en zonder messen en zonder frezen functioneert. Informeer u hier over de wendbare zelfrijder uit de V-MIX Drive serie: Maximus Plus.

De onderdelenwebshop

Voor alle merken in ons assortiment hebben we een grote voorraad onderdelen “op de plank” liggen. Daarbij maken we gebruik van verschillende leveranciers, die in veel gevallen ook een 24-uurs of nachtlevering hanteren. We zijn daarom in veel gevallen in staat snel te kunnen leveren, iets wat in deze tijd hard nodig hard. Stilstand kost immers tijd en geld.

bestel uw losse onderdelen in de neiuwe webshop van Lugtenberg

Enkele van onze merken