Kuhn Maxima 3

De KUHN MAXIMA Ti E precisiezaaimachine met drievoudig telescopisch chassis wordt gekenmerkt door een volledig nieuw concept met elektrische 48V-aandrijving en geïntegreerde stroomgenerator. Er is een directe rijenafsluiting al dan niet gekoppeld met GPS mogelijk, door het stopzetten van de motor op elk zaaielement. Er is dus geen slip van de aandrijfwielen.

Het nieuwe zaaielement MAXIMA 3 zorgt voor zeer nauwkeurige zaaiwerkzaamheden met hoge snelheid.  Met het exclusief chassis VARIMAX kan er op 8 rijen gezaaid worden met een tussenafstand van 37,5 tot 75 cm en een snelle hydraulische afstelling van de rijafstanden.  De transportafmetingen zijn beperkt, zowel in de hoogte als in de breedte en een lange levensduur is verzekerd, dankzij de grote overlapping van de balken van het chassis.

De zaaimachine is uitgerust met een elektrisch aangedreven microgranulaatstrooier waarbij de afsluiting van de toevoer gesynchroniseerd verloopt met de rijenafsluiting.  De zaaimachine en de fronttank KUHN TF 1512 voor het injecteren van de kunstmest worden ISOBUS-bediend, vanaf de terminal van de tractor of vanaf een KUHN CCI 50 of CCI 1200 – terminal.

Machine in bedrijf

Belangrijkste specificaties:

Mocht u geen specificaties vinden hier, bekijk dan de pdf of neem contact op met Lugtenberg Mechanisatie