Kuhn Hooibouwmachines

Lugtenberg Mechanisatie | Oosterwolde en Vinkega

Kuhn Hooibouwmachines

 

Een heel breed programma aan verschillende Kuhn hooibouwmachines. Maaiers, schudders, harken, persen of wikkelen. Bij Lugtenberg in Oosterwolde of Vinkega bent u aan het beste adres voor deze machines.

Kuhn Maaiers | Jarenlange ervaring is het succes voor de toekomst!

Wij hebben een aantal verschillende schijvenmaaiers van het merk Kuhn die geschikt zijn voor aanbouw aan de frontzijde van de trekker in ons assortiment. Onderscheid wordt gemaakt door de bewegingsvrijheid van de maaiunit, de werkbreedte en het vermogen dat maximaal op de maaier uitgeoefend mag worden.

Kuhn Schudders | Geschikt voor middelgrote als grote landbouwbedrijven

Gebruikers van de nieuwe cirkelschudders serie 1012 hoeven zich voortaan geen zorgen meer te maken over smalle en spits toelopende percelen dankzij het HLC-rotorhefsysteem (HEADLAND LIFT CONTROL).  Na het bedienen van het hydraulische stuurventiel worden alle rotoren in minder dan 5 seconden minstens 50 cm van de grond geheven.

De onderdelenwebshop

Voor alle merken in ons assortiment hebben we een grote voorraad onderdelen “op de plank” liggen. Daarbij maken we gebruik van verschillende leveranciers, die in veel gevallen ook een 24-uurs of nachtlevering hanteren. We zijn daarom in veel gevallen in staat snel te kunnen leveren, iets wat in deze tijd hard nodig hard. Stilstand kost immers tijd en geld.

bestel uw losse onderdelen in de neiuwe webshop van Lugtenberg

Enkele van onze merken