Grondbewerking

Lugtenberg Mechanisatie | Oosterwolde en Vinkega

Grondbewerkingmachines | Wij bieden u een compleet machineprogramma

Een heel breed programma in de grondbewerkingsmachines. De nieuwe generatie aanbouwploegen Juwel van Lemken combineert gebruikszekerheid, bedieningscomfort en arbeidskwaliteit in een volledig nieuwe vorm. Bij Lugtenberg in Oosterwolde of Vinkega bent u aan het beste adres voor deze machines.

Lemken Vorenpakkers:

Door het gebruik van Lemken vorenpakkers bij het ploegen worden grove aardkluiten direct verkleind. Hierdoor word het water goed opgenomen en dat verkleind kans op uitdroging.

Lemken zaaibedbereiding:

Zaaiklaarmaken is een belangrijk onderdeel voor de teelt. De Lemken Zirkon machines voor zaaibedbereiding zorgen voor een goede verkruimeling. Met de Zirkon 8 en 12 rotorkopeggen heeft Lemken hier een perfecte invulling voor. De zaaibedcombinaties zijn ook van groot belang voor de juiste bodembewerking voor verschillende teelden. Dennk hier vooral aan diversen granen en zaden. 

De onderdelenwebshop

Voor alle merken in ons assortiment hebben we een grote voorraad onderdelen “op de plank” liggen. Daarbij maken we gebruik van verschillende leveranciers, die in veel gevallen ook een 24-uurs of nachtlevering hanteren. We zijn daarom in veel gevallen in staat snel te kunnen leveren, iets wat in deze tijd hard nodig hard. Stilstand kost immers tijd en geld.

bestel uw losse onderdelen in de neiuwe webshop van Lugtenberg

Enkele van onze merken