Selecteer een pagina

Ondernemerscoaches Van Houten Jacobi

Roelof en Sieto komen graag bij jou aan de keukentafel. We hebben het over van alles en nog wat, we leggen alles open, nemen alles door en bespreken alle mogelijkheden met jou en de rest van het gezin. Ook als het echt even moeilijk wordt!

Hier coachen we je bij en dit zijn onze diensten

Als ondernemerscoaches bieden we jou als agrarisch ondernemer advies op ’t erf bij:

Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging is prachtig, maar soms ook een best ingewikkeld proces.

Ondernemend afbouwen

Geen opvolger, en nu? Wij denken graag met je, op basis van jouw wensen.

Jonge ondernemers JOOP

Speciaal voor Agrifirm-leden hebben we JOOP: het Jonge Ondernemers…

Strategische bedrijfskeuzes

Samen werken we verschillende strategische scenario’s uit. Van omschakelen naar…

Agrarische coaching

We kijken naar alle drie ‘o’s’: Ondernemer, Onderneming en Omgeving.

Optimalisatie bedrijf

We duiken samen in de kengetallen: waar is nog winst te halen? Hoe scoor…

Financiele plannen

Van dromen naar doen! Wat betekenen mijn wensen voor mijn financiering?

Persoonlijke ontwikkeling

Wie ben ik? Wat past bij mij? Wil ik wel boer worden? Wil ik wel boer blijven?

Samenwerken

Maken jullie al optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten? Maar ook duiken we…

Emigratie & Semigratie

In het proces rond een mogelijke bedrijfsverplaatsing óf een nieuwe start van jouw…

Teamtraining

Jouw teamkwaliteiten optimaal benutten. Dat kan als jouw personeelsleden hun…

Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging is prachtig, maar soms ook een best ingewikkeld proces. Naast financieel en fiscaal komt er ook veel emotie kijken. We spreken niet voor niets van fases als bewustwording, afbouwen, overdracht, nieuwe invulling. Wij staan graag klaar voor jou als overdrager of overnemer, binnen óf buiten de familie.

Ondernemend afbouwen

Geen opvolger, en nu? Wij denken graag met je, op basis van jouw wensen. Want hoe wil jij afbouwen? Wat betekent dat financieel, fiscaal en misschien nog wel belangrijker: emotioneel? Samen stippelen we uit hoe jij de komende jaren vooruit wilt boeren.

Jonge Ondernemers Ontwikkel Programma

Speciaal voor Agrifirm-leden hebben we JOOP: het Jonge Ondernemers Ontwikkel Programma. Dé manier voor jonge agrarische ondernemers om meer inzicht te krijgen, in zichzelf als ondernemer, maar ook de agrarische onderneming én omgeving.

Strategische bedrijfskeuzes

Samen werken we verschillende strategische scenario’s uit. Van omschakelen naar biologisch, tot een compleet nieuwe tak of leveren binnen een marktconcept. Jij krijgt in beeld wat dat betekent, zowel qua ondernemerschap, vergunningen als financiering.

Agrarische coaching ondernemer, gezin & medewerkers

We kijken naar alle drie ‘o’s’: Ondernemer, Onderneming en Omgeving. Van je eigen kwaliteiten kennen tot aan de financiële consequenties. Van uitdagingen in jullie samenwerking tot fiscaliteit. Kortom: zowel de harde als de zachte kant.

Optimalisatie bedrijfsvoering

We duiken samen in de kengetallen: waar is nog winst te halen? Hoe scoor jij ten opzichte van je collega-ondernemers? En aan welke knoppen kun je draaien om tot de gewenste financiële of technische verandering te komen?

Investerings- en financieringsplannen

Van dromen naar doen! Wat betekenen mijn wensen voor mijn financiering? Wij geven jou de tools om dit zelf in kaart te brengen. Zo maak jij zelf het ideale investeringsplan of financieringsplan, voor jezelf of externe financiers.

Persoonlijke ontwikkeling

Wie ben ik? Wat past bij mij? Wil ik wel boer worden? Wil ik wel boer blijven? Maken we binnen ons bedrijf gebruik van elkaars kwaliteiten? Wij fungeren graag als spiegel en bieden jou persoonlijk inzicht in jouw kwaliteiten én uitdagingen.

Samenwerking binnen en buiten het erf

Maken jullie al optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten? Maar ook duiken we graag met jou in de mogelijkheid van samenwerking in de sector. Ook coachen we je bij het werken met personeel, past dat bij jou, en zoja, hoe organiseer je dat?

Emigratie en semigratie

In het proces rond een mogelijke bedrijfsverplaatsing óf een nieuwe start van jouw agrarische onderneming helpen we je graag op weg. We brengen samen in kaart waar je nu staat, waar je naar toe wilt en welke kansen er voor jou liggen.

Teamtraining

Jouw teamkwaliteiten optimaal benutten. Dat kan als jouw personeelsleden hun kwaliteiten en valkuilen kennen en je elkaar als team daarin weet te vinden. Perfect voor boeren met personeel, maar ook erg geschikt voor besturen en verkoopteams.