Lugtenberg Machanisatie

Akkerbouw | Een machtig en krachtig machinepark

Het akkerbouwprogramma van Lugtenberg

 

U bent op zoek naar efficiënte en betrouwbare machines die gebruik maken van de nieuwste technieken en het liefste zonder onderhoud… Wij leveren u de juiste (landbouw)machines op maat af. Gebruiksvriendelijk en geheel naar uw wens.

Ons akkerbouwprogramma is een compleet machineprogramma. Samen met u kijken we naar de beste. Van krachtige tractoren tot maaidorsers die garant staan voor productie en kwaliteit. Onze machines zijn voorzien van de nieuwste technieken om akkerbouwers de maximale opbrengst te laten behalen uit de gewassen; zo bewaken en regelen zij de werklasten en maken zij optimaal gebruik van opbrengstgegevens.

MF Tractoren koop je bij Lugtenberg mechanisatie

MF Tractoren

verrijkers en voorladers bij Lugtenberg Oosterwolde en Vinkega

MF FL serie voorladers

kuilvoerverwerking bij Lugtenberg Oosterwolde en Vinkega

MF verreikers

mestverwerking machines bij Lugtenberg Oosterwolde en Vinkega

MF Maaidorsers

Blijf op de hoogte

Graag houden we u op de hoogte met nieuws, updates of noviteiten van onze leveranciers. Ook verschillende speciale leveringen willen we u niet ontdoen.

Bekijk de laatste updates via onderstaande knop.

De onderdelenwebshop

Voor alle merken in ons assortiment hebben we een grote voorraad onderdelen “op de plank” liggen. Daarbij maken we gebruik van verschillende leveranciers, die in veel gevallen ook een 24-uurs of nachtlevering hanteren. We zijn daarom in veel gevallen in staat snel te kunnen leveren, iets wat in deze tijd hard nodig hard. Stilstand kost immers tijd en geld.

Enkele van onze merken