Selecteer een pagina

Zo werkt het!

Advies op ’t erf

Gezonde ondernemers beter maken. Dat is wat wij als agrarische ondernemerscoaches doen. Het unieke is dat we daarbij niet alleen kijken naar bijvoorbeeld jouw wensen of kwaliteiten, maar ook de kennis hebben op het gebied van financiering, zowel de cijfers als de mens dus. Van dromen naar doen, concrete plannen maken én stappen zetten. Waar nodig kunnen we voor jou de hulp van andere specialisten invliegen.

Zo werkt ondernemerscoaching bij Van Houten & Jacobi:

1. Neem contact op

Neem voor jouw vraag contact op met Roelof of Sieto. Dat kan per mail, telefonisch of simpel via een appje. Samen bespreken we jouw vraag en leggen we je alvast uit wat we voor je kunnen doen. Ons werkgebied is met name noord- en midden- Nederland. Woon je in zuid-Nederland? Neem dan gerust contact op, dan kunnen we je in contact brengen met onze collega ondernemerscoach Wilco de Bruin.

2. Gesprek bij jou op ’t erf

Coaching begint wat ons betreft met persoonlijk contact. Daarom komen we graag voor een kennismakingsgesprek bij jou op ’t erf, of als je dat liever wilt, op een andere voor jou vertrouwde plek. Samen bespreken we jouw vraag en bepalen we  of we met elkaar dit traject aan kunnen en willen gaan.

3. Traject op maat

Coaching is een traject op maat. Het kunnen twee gesprekken zijn, maar het kan ook een langjarige traject zijn met vaste momenten per jaar. Dat is compleet afhankelijk van jouw vragen en het proces. Vooraf bespreken we samen hoe jouw traject eruit ziet en wat dit betekent qua kosten. Goed om te weten: zowel Roelof als Sieto is een erkend agrarisch bedrijfsadviseur en dus BAS-geregistreerd. Dat betekent dat je ons wellicht in kunt schakelen met jouw GLB-kennisvouchers of voor jouw GLB-projecten.